Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012


Το δούλεμα των λαών καλά κρατεί!

Αλήθεια αυτό είναι ανθρώπινο έργο; Και αν ναι,  γιατί ο πανάγαθος το επιτρέπει;;;

Ρωσία, Αμερική, Αγγλία, Γαλλία,  Ιταλία, Αυστραλία, Καναδάς, Όλη η Ευρώπη, Ανατολικό μπλοκ, δυτικό μπλοκ, όλοι χριστιανοί, με παραλλαγές για στάχτες  στα μάτια των λαών, προτεστάντες, καθολικοί, παλαιοημερολογίτες, μασόνοι, τέκτονες, σταυροφόροι, Εβραίοι, και πάει λέγοντας! 

Όλοι αυτοί σκοτώνουν, ξεκληρίζουν, ολόκληρους λαούς υπό το βλέμμα και τις ευλογίες του πανάγαθου θεού και με το σταυρό στο χέρι! Και τα περισσότερα δίποδα ζώα εκτελούν εντολές ενός ανύπαρκτου θεού σαν αόμματοι, σαν πρόβατα στην σφαγή, λες και δεν διακρίνονται από σκέψη, κρίση, έρευνα, απάντηση! 

Το έχουν αντικαταστήσει για τα ζώα πίστευε που σε σφάζουν και μη ερεύνα! Βέβαια βολεύτηκαν με αυτόν τον θεό γιατί εξυπηρετεί μόνο άνομα συμφέροντα! Δουλεύουν τα εργοστάσια όπλων, έχουν δούλους, οι χαφιέδες του συστήματος παπάδες, κεριά λιβάνια κάσες νεκροταφεία, γιορτές τούρτες μπιχλιμπίδια δώρων, ζαχαροπλαστεία! Δηλαδή έχουμε να κάνουμε με έναν θεό μπακαλόγατο, τραπεζίτη, δανειστή τοκογλύφο, όλοι οι παραπάνω είναι χριστιανοί και μπορούν προς χάρη του εμπορίου και του κέρδους να αλληλοσκοτώνονται για να παράγουν οπαδούς και όσοι δεν θέλουν τους αφορίζουμε και τους στέλνουμε στην κόλαση! Ποια κόλαση αφού  αυτός ο θεός ευλογεί την κόλαση στην γη!

Τελικά επειδή εγώ είμαι άπιστος κατά άλλους, μήπως μπορούν αυτοί οι πιστοί να μου δείξουν κανένα πρωτότυπο χειρόγραφο με εντολές του θεού τους;;;

Έχω πει επανειλημμένος ότι θεός είναι ο κάθε άνθρωπος και ταυτόχρονα και ο διάολος, στον ίδιο τον θεό άνθρωπο εναπομένει να επιλέξει τον ρόλο του μέσα στο σύμπαν που ανήκουμε. 

Το να βοηθάς τον διπλανό σου δεν χρειάζεται να στο πει κανένας θεός, το να αγαπάς τον χώρο που ζεις και αναπνέεις δεν χρειάζεται να στο πει κανένας θεός. Ο άνθρωπος θεός και διάολος μπορεί να ξεχωρίσει τις επιθυμίες του. Φυσικά όλα αυτά δεν μπορούν να διορθωθούν σε μια μέρα ούτε σε δεκάδες χρόνια. Χρειάζεται να αναγάγουν όλοι οι λαοί την φιλοσοφία, την παιδία, την προστασία του περιβάλλοντος και την επιστήμη στις υπηρεσίες του ανθρώπου χωρίς κέρδος, αλλά για την βελτίωση του ανθρώπινου είδους παρέα με ότι βρίσκετε γύρο του, ζώα πουλιά,  δέντρα.  Ψάρια, , θάλασσα,  βουνά!

Ο άνθρωπος είναι ο θεός! Παράδειγμα εγώ μπορώ να σφάξω έναν συνάνθρωπο μου αθώο και να καταφέρω να αποφύγω την τιμωρία, ο Πανάγαθος θεός που τα βλέπει όλα γιατί με συχώρα και δεν με τιμωρεί ακαριαία; Μας λένε όπου τους συμφέρει, ότι ο θεός μας έδωσε μυαλό να τα ρυθμίζουμε αυτά! Και τότε ποιος ο ρόλος του πέρα από τα εγκληματικά παραμάγαζα που παράγει η κάθε θρησκεία;

Αλήθεια ποιος θεός αν υπάρχει ανέχεται να υπάρχουν άνθρωποι που αποφασίζουν να πεθάνουν αθώα παιδιά ανήμποροι γέροι, ανάπηροι άνθρωποι;

 Ποιος θεός δέχεται να τιμωρούνται πλάσματα αθώα όπως είναι τα παιδιά κατά εκατομμύρια σε θάνατο;

Σε ότι με αφορά εγώ μπορεί να είμαι αμαρτωλός το παιδί μου βρέφος γιατί καταδικάζετε σε θάνατο χωρίς φαί και φάρμακα;

Και αυτό το σάπιο που έχουν βάλει στο μυαλό των ανθρώπων ότι τιμωρούνται κατά  την εντολή ενός φιλεύσπλαχνου θεού που λέει αμαρτία γονέων παιδεύουσι τέκνα είναι πρόστυχο και μάλιστα θεϊκό να τιμωρούν αθώα πλάσματα με εντολή θεού.

Είμαστε ανώτερα όντα,  που όπως λένε εξελισσόμαστε, που το είδατε;

Το έτος 2012 επικρατεί ότι και τον μεσαίωνα με παραλλαγές, τότε έκαιγαν τους ανθρώπους που έλεγαν ελεύθερα τη γνώμη τους με τον σταυρό στο χέρι ενωνόματι του θεού!

Σήμερα διώκεσαι με άπειρους τρόπους γιατί ψάχνεις και λες ελεύθερα την γνώμη σου!

Στρίβει το μυαλό μου όταν επικαλούνται  και επιστρατεύονται επιστήμονες για να τρομοκρατήσουν τον λαό ότι ναι δεν μπορεί να έγιναν όλα αυτά από μόνα τους , κάπου υπάρχει ο θεός  το αισθανόμαστε!

Και η τρομοκράτηση του λαού καλά κρατεί, διαφορετικά θα πρέπει να  είμαστε όλοι ίδιοι με τα ίδια αγαθά και τις ίδιες απολαβές!

Θα ήθελα κάποιος δημοσιογράφος που σέβεται τον εαυτό του να ρωτήσει αυτούς τους μορφωμένους, ο θεός μας έφτιαξε;

Και  αν μας έφτιαξε μας έκανε καλά πλάσματα η κακά; Αν λοιπόν έχει αυτή τη δύναμη γιατί δεν μας έφτιαξε μόνο με καλοσύνη; Ποιος ο λόγος της ύπαρξης του διαβόλου και της κακίας;

Να ρωτήσουν πως σαν ανώτερα όντα αποδέχονται μέσα από τα ευαγγέλια και τις γραφές ένα και μόνο έκτρωμα  για τον μορφωμένο και σύγχρονο άνθρωπο, την λέξη αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνων; Υπάρχει τίποτα ποιο εγκληματικό στην ανθρωπότητα που μπορεί να λέγετε με απόφαση του υποτιθέμενου θεού!

Δεν θέλω ποτές να θίξω τους πιστούς αναγνώστες μου και όλους τους πιστούς όπου και να πιστεύουν, όμως δεν μπορώ σαν άνθρωπος και ανώτερο ον να με υποβιβάζουν νοητικά σε αυτό το πρόστυχο επίπεδο!

Ξέρετε γιατί φοβίζουν οι αρχαίοι Έλληνες πρόγονοί μας; Γιατί οι αρχαίοι φιλόσοφοι είχαν βρει τον  καλό θεό στον ίδιο τον άνθρωπο‼!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου