Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011


Η Κίνα ζητά ενιαίο παγκόσμιο νόμισμα.

Σάββατο, 6 Αυγούστου 2011
china Η Κίνα ζητά ενιαίο παγκόσμιο νόμισμα.Όσοι θα διαβάζετε αυτά που είναι σε μόνιμη βάση στην αρχή της ιστοσελίδας θα καταλάβετε ότι αργούμε και θα χάσουμε την πατρίδα μας; Γιατί δεν καταλαβαίνετε ότι δεν θα μας αφήσουν να γυρίσουμε στην δραχμή γιατί η Νέα τάξη μπαίνει στο τελικό σχέδιο για την ολοκλήρωση της οικονομικής παγκόσμιας υποδούλωσης των λαών!!! Πατριώτες μην κλωσάμε άλλο τα αυγά βρόμισαν ήρθε η ώρα της δράσης η το τέλος της Ελλάδος.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μετά την υποβάθμιση των ΗΠΑ από την Standard&Poor’s και τον διεθνή πανικό που κτύπησε το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, η Κίνα ζήτησε επειγόντως, αφενός εξασφάλιση για το ένα τρισεκατομμύριο αμερικανικά ομόλογα που κατέχει, αφετέρου ζήτησε την θέσπιση ενός ενιαίου παγκοσμίου νομίσματος, προκειμένου να αποφευχθεί η παγκόσμια καταστροφή.
Όπως φυσικά αντιλαμβάνονται όλοι, η θέσπιση ενός ενιαίου παγκόσμιου νομίσματος θα είναι…
το επιστέγασμα και το ανώτατο επίπεδο της υλοποίησης της παγκοσμιοποίησης. Είναι μια ιδέα που προφανώς ικανοποιεί τον Έλληνα πρωθυπουργό. Παπανδρέου, του οποίου το όνειρο είναι η παγκόσμια διακυβέρνηση.
Όμως αυτό αυτόματα θα σημάνει επικράτηση των ισχυρών κρατών (όπως γίνεται και στην ευρωζώνη με το ενιαίο ΕΥΡΩ) και υποδούλωση όλων των αδυνάτων.
Ποιος άλλος το θέλει αυτό;;
http://hassapis-peter.blogspot.com/
Σχόλιο:
Να που το πάνε φίλε και γιατί θέλουν να μας «σώσουν» και δεν μας αφήνουν να ξαναβρούμε την Δραχμή μας . Γιατί θα υπάρξει προηγούμενο και άλλα ευρωπαϊκά κράτη θα θέλουν να ξαναγυρίσουν στο εθνικό τους νόμισμα , δεν θα υιοθετήσουν το παγκόσμιο νόμισμα τότε . Αυτό δεν πρέπει να γίνει με κανέναν τρόπο γιαυτό και μας «δίνουν» δήθεν σωτήρια πακέτα , να κρατήσει όσο γίνετε περισσότερο για να πέσει και το δολάριο μαζί με το ευρό .
Βάζω στοίχημα πως το έχουν έτοιμο το νέο νόμισμα και θα βγει από την μια μέρα στην άλλη .

Ο συνεργάτης της ιστοσελίδας

Σούμπασης  Γεώργιος. ΒΡΥΞΕΛΕΣ

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου