Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Πως θα αρνηθείτε να γίνετε αναγκαστικά δωρητές οργάνων απο 1-06-2013 . Ακομη μια συνωμοσιολογια?


Πως θα αρνηθείτε να γίνετε ανταλλακτικά όπως ορίζει ο νόμος Φραγκεστάϊν 






Απο το 2011, με νόμο, αποφασίστηκε, εκτός από τα σπίτια, τα λεφτά και τα αυτοκίνητα, να φορολογηθεί και το ανθρώπινο σώμα. Αποφασίστηκε με ένα τρομακτικά παράλογο και εφιαλτικό τρόπο, όλοι οι Έλληνες πολίτες, να είναι αναγκαστικά δωρητές οργάνων.



Aναγκαστικοί δότες και όχι δωρητές οργάνων θα θεωρούνται απο 1-06-2013 όλοι οι Έλληνες πολίτες. 
     Σύμφωνα με νόμο που πέρασε και ψηφίστηκε το 2011, επί Παπανδρέου στο 1ο Μνημόνιο, η αφαίρεση των οργάνων θα μπορεί να γίνεται από Νοσοκομεία, Ιδιωτικές κλινικές ή εταιρείες και όχι από τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, που γινόταν μέχρι σήμερα, και μάλιστα χωρίς την συγκατάθεση των οικείων του ασθενούς ή την προηγούμενη γραπτή αίτηση του ιδίου προσώπου.
Η συγκεκριμένη διάταξη αποτέλεσε αφορμή για την παραίτηση του προεδρείου του ΕΟΜ και την έντονη δυσαρέσκεια των Γιατρών των ΜΕΘ, καθώς θεωρούν πως η χώρα μας θα αποτελέσει τροφοδότη οργάνων και ανθρωπίνων ιστών για όλο τον πλανήτη, ενώ το ανθρώπινο σώμα μετατρέπεται με την έννοια του Εμπράγματου Δικαίου σε πράγμα, επειδή κάποιο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ασκεί πια κυριότητα σε αυτό.


 Εν δυνάμει δότες οργάνων για να χρησιμοποιηθούν σε μεταμόσχευση, θα είμαστε στο εξής όλοι , σύμφωνα με  το  νόμο για τις μεταμοσχεύσεις
Μόνο όσοι θα έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους, όσο ζουν, με δήλωση στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, δεν θα είναι εν δυνάμει δότες. Συγκεκριμένα  ο νόμος αναφέρει ότι η αφαίρεση ενός ή περισσοτέρων οργάνων από ενήλικο, θανόν πρόσωπο, πραγματοποιείται εφόσον δεν είχε εκφράσει την αντίθεσή του . Όπως αναφέρεται στο νομο , κάθε πολίτης που έχει ενηλικιωθεί, μπορεί να δηλώνει την αντίθεσή του στην αφαίρεση οργάνων του μετά θάνατον, σε ειδικό αρχείο που θα τηρείται στον ΕΟΜ. Η σχετική δήλωσή του θα πρέπει να φέρει βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής. 

Θα χρησιμοποιούνται όλα τα όργανα στην Ελλάδα; ή θα κατάσχονται από το ΔΝΤ σαν περιουσία του ελληνικού κράτους; 


Είναι ανθρώπινο και λογικό να θέλει κάποιος να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του με δωρεά οργάνων, το υποχρεωτικό και το χουντικό και το “είσαι εξάρτημα της μηχανής κι ο γιος σου το ανταλλακτικό” όμως είναι κάτι το σιχαμερό. 


Ανταλλακτικά λοιπόν όλοι οι Έλληνες;  

Επίσης, ο ΝΟΜΟΣ  ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ  κατά περίπτωση μεταμοσχεύσεις και από ιδιωτικά νοσοκομεία. Η δυνατότητα για χειρουργική αφαίρεση οργάνων ή μεταμόσχευση δίνεται πλέον σε νοσηλευτικά ιδρύματα – νομικά πρόσωπα ιδιωτικού και δημοσίου δικαίου κοινωφελούς και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα αλλά και ιδιωτικές κλινικές.

Συμπέρασμα . Θα δημιουργηθεί μία τεράστια τράπεζα οργάνων και βλαστοκυττάρων που θα θεωρείται περιουσία του δημοσίου. Σύμφωνα με το μνημόνιο το ΔΝΤ μπορεί να κατάσχει την δημόσια περιουσία, ή η δημόσια περιουσία μπορεί να εκποιηθεί για να πληρωθεί το δημόσιο χρέος. Θα μπορούν δηλαδή να πάρουν, νεφρά, ήπαρ, πάγκρεας, πνευμόνια, καρδιά, επινεφρίδια, όλα δηλαδή τα όργανα, οστά, μυελό των οστών , μάτια, δέρμα κτλ. ΣΦΑΓΕΊΟΝ Η ΕΛΛΑΣ;


Διευκρινίζεται επίσης, ότι σύμφωνα με το άρθρο 9 του ν. 3984/2011, όπως τροποποιήθηκε με το ν. 4075/ΦΕΚ 89/11.4.2012, τροποποιήθηκε ως εξής «Η αφαίρεση ενός ή περισσοτέρων οργάνων από ενήλικο, θανόν πρόσωπο πραγματοποιείται εφόσον, όσο ζούσε, δεν είχε εκφράσει την αντίθεσή του σύμφωνα με την παράγραφο 3. και κατόπιν συναίνεσης της οικογένειάς του».

Και αν η οικογένεια θέλει να ξαποστείλει κάποιον;

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ !!
ΟΙ ΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΖΩΝΤΑΝΟΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ ΔΟΤΕΣ

Ποιός θα αποφασίζει ότι κάποιος είναι πλεόν τελείως και τετυελεσμένα εγκεφαλικά νεκρός οπότε ποι γιατροί θα του παίρνουν τα όργανα;

Θα τον διατηρούν τεχνητά στη ζωή και μόλις βρεθεί δότης κατευθείαν μπαμ και κάτω. Ποιός γονιός και ποιός γιος και ποιά κόρη θα δεχθούν ότι τελείωσε ο άνθρωπός τους οπότε οδηγείται στο σφαγείο;

Ποιός από εμάς μπορεί να ξέρει αν στηθεί φάμπρικα δημιουργίας εγκεφαλικά νεκρών μέσα στα νοσοκομεία  ;

Η εικαζόμενη και ουσιαστικά υποχρεωτική συναίνεση του δότη, προβλέπεται από την ενσωμάτωση της κοινοτικής οδηγίας ( ! ! ! ! ! !  )2010/53/EΕ και ισχύει εδώ και χρόνια σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη όπως: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Εσθονία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Ρουμανία, Σουηδία, Φινλανδία, Πολωνία, Ουγγαρία.


Το θέμα είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις (αφείστε την φαντασία σας να οργιάσει) θα παίρνονται τα όργανα από ανυπεράσπιστους ασθενείς, που μετά Θα πεθαίνουν από κάτι, οτιδήποτε. Μην ξεχνούμε ότι τα όργανα πρεπει να δίνουν ζωντανοί δότες. Δεν υπάρχουν νεκροί δότες. Σεπέρίπτωση που κάποιος δότης πεθάνει οπότε θεωρείται πτωματικός δότης, οι ειδικοί πρέπει μέσα σε δευτερόλεπτα, να τον συνδέσουν σε πολύ εξειδικευμένο μηχάνημα που θα διατηρήσει για μερικά λεπτά σε κάπως καλή κατάσταση τα όργανα που πρέπει να αφαιρεθούν ακαριαία, πράγμα δύσκολο, αφού θέλει πολύ ώρα για να έρθει ο κατάλληλος γιατρός στο χειρουργείο, ώστε να μπορέσουν να πάρουν νεφρά και ήπαρ, αλλά με πάρα πολύ μικρές πιθανότητες επιτυχίας

Οπότε θα πρέπει να στηθεί φάμπρικα δισεκατομμυρίων, που δεν υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα (υπάρχει στο WISCONSIN) για να μπορούν να παίρνουν όργανα από “πτωματικούς δότες”, δηλαδή από νεκρούς, αλλά και πάλι τόσο τα νφρά, αλλά κυρίως το ήπαρ, είναι πολύ δύσκολο να αποτελούν μεταμοσχεύσιμα όργανα, αφού πρέπει με το που πεθαίνει κάποιος να μπει σε δευτερόλεπτα στο μηχάνημα, που δεν υπάρχει στα ελληνικά νοσοκομεία.

Οι δότες επομένως, πρέπει να είναι και είναι ζωντανοί

Τι θα γίνει αν ένα νεφρό αξιολογηθεί σε κάποια τιμή; αφού μπορούμε να ζούμε με ένα, θα μας παίρνουν το άλλο για χρέη στο δημόσιο;

Ακούγεται κουφό αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, αφού όλοι οι δότες οργάνων, είναι ζωντανοί όταν τους παίρνουν τα όργανα.

Τους ονομάζουν εγκεφαλικά νεκρούς, σύμφωνα με την πρωτόγονη ιατρική επιστήμη του σήμερα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΟΙ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΟΙ :

Πρωτα απο ολα το ΦΕΚ με  αρ.φυλ. 150 / 27-06-2011 τευχος πρωτο ΝΟΜΟΣ 3984/2011  απο το ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ  :











ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ  ..................

1 σχόλιο:

  1. Σας παραθετω παρακατω ΠΡΟΤΥΠΗ Υπ.Δηλωση που σας καλυπτει κατα τη γνωμη μου

    http://klassikoperiptosi.blogspot.gr/2013/01/blog-post_3778.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή