Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012


Είσαστε ο συνοδηγός του πολιτικού εγκληματία που οδήγησε την Ελλάδα στη χρεωκοπία ! ! !

Επιλήσμονες ή ..υπεκφεύγοντες;

200 .000 προσλήψεις μετά το 2004 ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ!!

Μήπως δεν το...γνωρίζετε; Μήπως δεν το ..ακούσατε;

Αγοράζατε… ψήφους κ. καθηγητά; Πωλούσατε ελπίδες κ. καθηγητά; Παρανομούσατε ασύστολα κ. καθηγητά; Μας εξαπατούσατε ανενδοίαστα κ. καθηγητά; Κάθε πρόσληψη ήταν και ένα ..καρφάκι στο φέρετρο της Ελληνικής οικονομίας κ. καθηγητά και....
ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ!
Ποιοι λοιπόν συνειδητά από το 2004 οδηγούσαν την Ελλάδα στο ΔΝΤ κ.καθηγητά ;
Δεν ..μάθατε για τις απόρρητες επιστολές Δούκα και Αλογοσκούφη προς τον …άφωνο Βουδιστή της Ραφήνας; Δεν μάθατε ότι ΕΣΕΙΣ ,,κλείσατε την βουλή κ. καθηγητά; Δεν μάθατε τι συνέβη στο Βατοπέδι κ. καθηγητά; Δεν ακούσατε για τα ομόλογα κ. καθηγητά; Μα τέλος πάντων κ καθηγητά που είσαστε;
Μήπως κρουαζιέρα με τον κ .Καμένο; Γιατί και αυτός ..τα ίδια ισχυρίζεται !!
Είχατε ΟΛΙΚΗ απασχόληση για το κέντρο λαθρομεταναστών …Σπάρτης κ. καθηγητά ;
Ή για την φωτιά σε όλη την Ελλάδα που ..έβαλε το κόμμα σας κ. καθηγητά και δυστυχώς μας ΕΚΑΨΕ; Απλά μας ..κάψατε κ. καθηγητά !!!!

{{Στο μικροσκόπιο της κυβέρνησης έχουν μπει περισσότερες από 200.000 προσλήψεις που πραγματοποιήθηκαν από το 2004 μέχρι σήμερα, με στόχο να «αποκαλυφθούν» όσοι διορισμοί υλοποιήθηκαν χωρίς τον έλεγχο του ΑΣΕΠ.
Το κριτήριο αυτό συζητείται να αποτελέσει ένα από τα βασικά στοιχεία ανάδειξης των 30.000 υπαλλήλων που θα χαρακτηριστούν πλεονάζον προσωπικό από το σύνολο του Δημοσίου, μέχρι το τέλος του 2011.
Βάσει των στοιχείων που έχει δώσει στη δημοσιότητα η κυβέρνηση για τις προσλήψεις, προκύπτει ότι την περίοδο 2004-2010 περισσότεροι από 67.000 διορισμοί δεν καταγράφηκαν στις εκθέσεις του ΑΣΕΠ }}.

Τελικά κ. καθηγητά δεν είσαστε ο οδηγός αλλά ο συνοδηγός, του πολιτικού εγκληματία που οδήγησε την Ελλάδα στη χρεωκοπία κ. καθηγητά !! Και ..τολμάτε; .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου